Gary Neville, DAT JOS din avion desi avea bilet! Fosta legenda a lui United, avalansa de mesaje impotriva unei linii aeriene
Luni 05 Februarie 2018, 17:12

Gary Neville, DAT JOS din avion desi avea bilet! Fosta legenda a lui United, avalansa de mesaje impotriva unei linii aeriene

Gary Neville, fost mare jucator al lui Manchester United, a fost dat jos din avion la Londra. 

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Neville, in prezent analist la televiziunea Sky Sports, si-a cumparat bilet de avion pentru cursa de Manchester - Londra din aceasta dimineata la compania British Airways.

Fostul mare jucator a fost dat jos din aeronava din cauza suprarezervarilor insa. E o noua gaselnita a companiilor aeriene, care vand mai multe bilete in ideea ca sunt cateva persoane cu bilet care nu apar la ora zborului. Daca ele apar insa, clienti cu bilete raman la sol si sunt nevoiti sa isi gaseasca alt zbor.

I s-a intamplat lui Gary Neville in aceasta dimineta, iar fostul jucator a pornit o avansa de mesaje impotriva British Airways pe Twitter.

"British Airways, esti o rusine! Faci suprarezervari la zboruri si dai jos oameni din avion. Cea mai proasta linie pe care am vazut-o", e mesajul lui Neville.

Compania i-a raspuns lui Neville si a cerut mai multe detalii, insa Neville s-a enervat si mai tare. El a acuzat monopolul pus de companie pe zborurile dintre Londra si Manchester. "Eu nu vreau sa calatoresc cu ei niciodata, insa au monopol pe cursele dintre Manchester si Heathrow", a mai scris Neville.

Compania sustine ca il va despagubi pe Neville si isi va cere scuze. "Multe linii aeriene practica suprarezevarile pentru ca un grup mic de pasageri fac rezervari, dar nu apar la ora zborului. Noi monitorizam atent fiecare rezervare si numarul de pasageri de la fiecare zbor pentru ca toti clientii sa poata zbura cu avioanele noastre", sustine un reprezentant BA pentru The Sun.

Gary Neville zbura la Londra pentru a comenta meciul dintre Watford si Chelsea din Premier League.

Anul trecut, un client United Airlines din SUA a fost batut de fortele de ordine dupa ce a refuzat sa se dea jos din avion din cauza suprarezervarile. Medic de profesie, americanul avea bilet cumparat. România cade în fiecare an examenul la capitolul educaţie. Lecția predată de Finlanda
BRAT