Raspunsul celor de la Fiorentina dupa acuzatiile lui Gica Hagi! Motivul pentru care Ianis "nu a fost luat niciodata in calcul de antrenori"
Luni 05 Februarie 2018, 16:39

Raspunsul celor de la Fiorentina dupa acuzatiile lui Gica Hagi! Motivul pentru care Ianis "nu a fost luat niciodata in calcul de antrenori"

Ianis Hagi s-a intors la Viitorul dupa 18 luni petrecute in Italia, perioada in care a evoluat foarte putin.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Gica Hagi i-a atacat dur pe cei de la Fiorentina pentru perioada petrecuta de Ianis in Italia, spunand ca nu a primit nicio sansa si "a fost tinut la naftalina". Gica Hagi a platit 2 milioane de euro in aceasta iarna pentru a-l aduce inapoi. Directorul general al celor de la Fiorentina a explicat motivele pentru care Ianis nu s-a impus la Fiorentina.

"Pe Ianis Hagi l-am vandut pentru ca era un jucator care nu era functional pentru Fiorentina. El s-a grabit pur si simplu si nu a fost luat niciodata in calcul de antrenorii pe care i-am avut" a spus Pantaleo Corvino intr-o conferinta de presa.

Doar 2 partide a evoluat Ianis Hagi la prima echipa a celor de la Fiorentina.Guvernul plănuiește să suspende contribuțiile la Pilonul II de pensii de la 1 iulie. Reacția Ministrului Muncii
BRAT