Leicester City Nusara Suknamai Vichai Srivaddhanaprabha Anglia

Gafa incredibila in direct la TV! Ce a putut sa spuna un comentator BBC despre decedatii din accidentul de la Leicester

Un comentator BBC a facut comentarii nepotrivite la adresa victimelor de la Leicester fara sa stie ca are microfonul deschis. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Octombrie 2018, 10:32
Data actualizarii: Marti 30 Octombrie 2018, 10:36

Dan Roan de la BBC si-a cerut scuze public dupa ce a fost auzit cand ii spunea unui coleg ca thailandeza Nusara Suknamai, fosta Miss Universe, era amanta lui Vichai Srivaddhanaprabha, patronul lui Leicester.

Cei doi au murit in accidentul tragic de elicopter de la arena King Powersambata seara, alaturi de o alta femei din staff-ul miliardarului si echipajul de pilotaj. Incidentul s-a petrecut in timpul comemorarii victimelor de luni de pe stadion.

Cei care priveau la BBC au avut surpriza sa afle de la Dan Roan ca "Amanta care a murit in accident... altfel cunoscuta ca membru al staff-ului, adica amanta. Daca esti miliardar, e relativ de asteptat, nu ar trebui sa-l judecam", i-a spus el producatorului fara sa stie ca are microfonul pornit.

Mii de privitori revoltati l-au criticat pe jurnalist pe Twitter, iar acesta si-a cerut scuze.

"Imi pare rau pentru comentariile mele, chiar daca erau private, in afara emisiei. Nu am incercat sa jignesc pe nimeni", a scris el.

BBC nu il pedepseste: "Dan si-a cerut scuze, era o discutie privata cu un coleg ce nu trebuia sa ajunga pe post", a spus un purtator de cuvant al postului public britanic.
 

Modifică setările cookies