Furia lui Villas-Boas dupa declaratiile halucinante ale lui Torres! Spaniolul de 50 de milioane e OUT din lot!

Autor: Sport.ro
Luni 12 Septembrie 2011, 18:34

	Furia lui Villas-Boas dupa declaratiile halucinante ale lui Torres! Spaniolul de 50 de milioane e OUT din lot!

Torres si-a criticat colegii de echipa pe site-ul personal, iar Villas-Boas l-a convocat la o sedinta. "L-as amenda, dar nu pot" spune portughezul.

"Jucatorii de la Chelsea sunt batrani si lenti, Vilas Boas incearca sa schimbe asta. Cand se va intampla asa, o sa incepem sa castigam iar eu o sa dau goluri" a fost declaratia surprinzatoare facuta de Torres publicata chiar pe site-ul sau.

Atacantul s-a aparat spunand ca a fost o eroare de traducere din spaniola facuta de oamenii platiti chiar de el ca sa administreze site-ul.

Andre Vilas-Boas a cerut inregistrarea interviului si traducerea autorizata a acestuia pentru a stabili daca va lua masuri impotriva atacantului adus de Chelsea cu 50 de milioane de euro de la Liverpool.

"Daca as putea, l-as amenda, dar nu am puterea asta. Am discutat cu el, in cele din urma e opinia lui. Eu nu sunt de acord cu el, nu trebuie sa gandim la fel in toate privintele. Eu cred ca avem jucatori competenti iar varsta nu e o problema pentru mine. Poate ca trebuie sa discutam deschis cu totii despre asta si sa vedem punctul de vedere al fiecaruia" a declarat portughezul.

Presa engleza scrie ca Torres va fi pedepsit de Villas-Boas dupa aceste declaratii, dar si dupa inceputul slab de sezon. Spaniolul nu va fi inclus in lotul pentru meciul cu Leverkusen din Liga Campionilor si in cel pentru super meciul cu Manchester United din etapa viitoare de Premier League.

Dezastrul provocat de incendiile din Grecia, prin ochii românilor: ”Am fost nevoită să plec de acasă, mi-a fost teamă”
BRAT
Modifică setările cookies