Nottingham Forest Leicester City nottingham forest - leicester city Anglia

FOTO & VIDEO | Cazul ”Martinovic” și în FA Cup! Un fan a intrat pe teren și a lovit un jucător. Ce a urmat

Nottingham Forest a oferit surpriza șaisprezecimilor din FA Cup, eliminând deținătoarea trofeului, Leicester, după un categoric 4-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Februarie 2022, 09:03
Data actualizarii: Luni 07 Februarie 2022, 09:13

Forest a condus cu 3-1 după prima repriză, iar după reușita de 3-0, jucătorii au avut parte de un moment nefericit. Un fan al lui Leicester a intrat pe gazon și l-a lovit pe Keinan Davis.

Un fan a pătruns pe gazon și a lovit un fotbalist în Nottingham Forest - Leicester

Jucătorii divizionarei secunde s-au mobilizat pe loc și au reușit să-l țină, apoi, departe pe fanul care intrase pe gazon, până când forțele de ordine au intervenit.

”Este un comportament pe care nu vrei să-l vezi niciodată. Orice se întâmplă pe teren, trebuie să fie într-un mediu sigur pentru jucători. 

Din păcate, tipul a intrat pe teren și a fost clar, clar dezamăgit de ceea ce vedea. Regulile societății s-au schimbat, există o lispă totală de respect”, a spus Brendan Rodgers, antrenorul lui Leicester.

Inspectorul-șef al poliției locale a vorbit și el despre acest episod: ”Am arestat un bărbat în legătură cu un incident care a avut loc astăzi în timpul primei reprize a meciului Nottingham Forest - Leicester City. Investigațiile sunt în faze foarte incipiente, iar anchetele noastre cu privire la circumstanțele incidentului sunt în desfășurare”.

VIDEO - Golul de 3-0 din Nottingham Forest - Leicester City

Modifică setările cookies