Everton Football Manager Premier League Anglia

Fotbal din viitor: Everton transfera fotbalisti din jocurile de pe PC!

Englezii sunt pe cale sa reinventeze fotbalul. Clubul din Premier League, Everton FC a semnat un contract in exclusivitate cu producatorul jocului Football Manager pentru a cauta fotbalisti in baza de date cu peste 370.000 de jucatori din intreaga lume.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Noiembrie 2008, 18:30
Data actualizarii: Vineri 14 Noiembrie 2008, 18:36

Astfel, clubul englez va scuti o parte din banii alocati pentru scouteri, care vor depista fotbalistii din baza de date a jocului. Munca din fata calculatorului nu ii va scuti pe acestia de deplasari, cautatorii de talente ai clubului urmand sa mearga si sa ii vada in carne si oase jucatorii alesi, pana ca acestia sa semneze cu echipa din Liverpool.

Football Manager este unul dintre cele mai populare jocuri simulatoare din lume. Pentru corectitudinea datelor producatorii au angajati peste 1000 de scouteri in 50 de tari, care monitorizeaza peste 20.000 de jucatori.

Contractul dintre producatorii jocului si Everton nu a fost realizat intamplator. Creatorul jocului, Paul Collyer, se declara cel mai infocat fan al lui Everton: "Baza noastra de date este cea mai extinsa retea de scouting din lume asa ca Everton face cea mai tare achizitie" spune acesta in ziarul britanic Daily Record.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies