Fernando Torres e DISPERAT! Cel mai scump transfer din istoria Angliei, REFUZAT de Real si Barca! De ce nu poate fi salvat nici de clubul lui de suflet:

Autor: Sport.ro
Joi 15 Decembrie 2011, 09:54
Fernando Torres e DISPERAT! Cel mai scump transfer din istoria Angliei,  REFUZAT de Real si Barca! De ce nu poate fi salvat nici de clubul lui de suflet:

Atacantul spaniol adus pentru 58 de milioane de euro de Chelsea iarna trecuta va fi scos la vanzare iar marile cluburi din Spania nu il vor!

Englezii de la Daily Mail au dezvaluit ca Barcelona si Real Madrid au scos din ecuatie posibilitatea sa-l aduca pe Fernando Torres. Cele 2 mari cluburi din Spania nu au niciun interes sa-l aduca pe jucatorul care valora aproape 60 de milioane acum doar un an!

Chiar daca viitorul lui Villa la Barca e incert, Guardiola insista ca acesta nu e de vanzare si nu are niciun interes sa-l aduca pe jucatorul care a esuat la Chelsea.

La Real alte lucruri stau in calea transferului. Nu numai ca Mourinho are variante bune in atac, Benzema si Higuain fiind in mare forma, dar trecutul lui Torres la Atletico sta in calea unei astfel de mutari.

Nici Atletico nu e o varianta. Clubul de suflet al lui Torres nu isi permite sa-l aduca din cauza datoriei de 200mil € si nu ar putea plati nici suma ceruta de Chelsea, nici salariul jucatorului care e de 10 milioane la gruparea londoneza. O alta varianta pentru revenirea la Atletico ar fi un schimb intre Torres si Falcao, columbianul avand cea mai buna perioada a carierei cand a fost antrenat de Villas-Boas. In plus, transferul e imposibil si pentru ca atacantul lui Atletico este detinut in coproprietate si conform regulilor din Premier League, Chelsea ar trebui sa-l cumpere.

Tot mai multe țări europene impun vaccinarea anti-Covid, sub amenințarea unui val 4 al pandemiei
BRAT
Modifică setările cookies