Cei de la Chelsea s-au convins! Fernando Torres este TEAPA DECENIULUI! L-au pus pe lista de transferuri la pret redus! Cat pierde Chelsea in doar un an:

Autor: Sport.ro
Miercuri 14 Decembrie 2011, 09:21

	Cei de la Chelsea s-au convins! Fernando Torres este TEAPA DECENIULUI! L-au pus pe lista de transferuri la pret redus! Cat pierde Chelsea in doar un an:

Acum un an, Fernando Torres era cumparat de Chelsea cu 58 de milioane de euro. A marcat doar 3 goluri in Premier League va pleca la iarna la mai putin de jumatate din pret!

Englezii de la Daily Mail anunta astazi ca Fernando Torres va pleca de la Chelsea in aceasta iarna! Adus in ultima zi a perioadei de transferuri din iarna trecuta, Torres s-a chinuit la Chelsea, reusind doar 3 goluri in Premier League.

Dupa ce au luat in considerare si varianta unui imprumut, cei de la Chelsea au ajuns la concluzia ca e mai bine sa-l vanda! Asta chiar daca vor avea o pierdere uriasa! Chelsea cere acum doar 23 de milioane in schimbul atacantului, ceea ce inseamna o pierdere de 44 de milioane de euro in doar 12 luni, luand in considerare si faptul ca Torres a primit salariu de 9 milioane de euro in aceasta perioada.

In doar 12 luni, Fernando Torres s-a transformat din cel mai scump transfer din istoria fotbalului britanic intr-un jucator de care Chelsea nu stie cum sa scape.

Cei de la Chelsea au avut rabdare cu spaniolul de 27 de ani, aducandu-l chiar si pe Juan Mata si cu scopul de a-l ajuta pe Torres sa-si revina. Nu s-a intamplat asta iar Torres a ajuns din omul pe care multi il vedeau castigand Balonul de Aur in 2008 dupa ce a marcat golul victoriei Spaniei la Euro intr-un jucator care nu e bagat nici macar cateva minute la un derby, asa cum s-a intamplat la meciul cu Manchester City de luni.

Dezamagirea lui Torres s-a vazut si la meciul cu City - in momentul fluierului de final, toata banca lui  Chelsea a explodat de fericire. Mai putin un Fernando Torres care era cu privirea in pamant.

Pedepse sporite pentru conducerea pe contrasens, pe autostradă. Permisul ar putea fi suspendat patru luni
BRAT
Modifică setările cookies