FABULOS! Transferul anului! Mancini ACCEPTA oferta de 45 de milioane de la Corinthians pentru Tevez! De ce depinde mutarea:

Autor: Sport.ro
Luni 18 Iulie 2011, 21:00

	FABULOS! Transferul anului! Mancini ACCEPTA oferta de 45 de milioane de la Corinthians pentru Tevez! De ce depinde mutarea:

Roberto Mancini a anuntat ca Manchester City s-a inteles cu brazilienii de la Corinthians pentru transferul lui Carlos Tevez.

Manchester City mai si vinde pe bani multi, dupa ce anul trecut a fost principala artizana a celor mai spectaculoase transferuri. Tevez e gata sa plece in Brazilia pe 45 de milioane de euro, insa totul este pus pe hold din cauza unei neintelegeri in privinta ratelor prin care suma va fi achitata de Corinthians.

Managerul echipei, Roberto Mancini i-a anuntat pe fani din Canada de plecarea atacantului lor preferat. Acesta e hotarat sa revina in America de Sud pentru ca sotia sa nu doreste sa locuiasca in alta pare.

"Ne-am inteles cu Corinthians pentru Tevez, dar el este inca jucatorul nostru. Eu vreau sa astept putin. Momentan suntem aici, lucram la alte transferuri, dar trebuie sa ne gandim bine la mutarea asta." a declarat Roberto Mancini in Vancouver. In locul lui Tevez, City a demarat negocierile cu Atletico pentru Kun Aguero.

Situatia economica din Brazilia le permite acum cluburilor din prima liga sa nu mai vada jucatori din Europa si sa aduca nume grele de acolo! Citeste mai multe despre asta AICI.

Eroul de la Colectiv. Un tânăr a povestit cum s-a întors în iadul din club ca să salveze vieți
BRAT