Raheem Sterling Liverpool Manchester City Anglia

FABULOS! Sterling devine cel mai SCUMP jucator englez din toate timpurile! Suma uriasa pe care o plateste City pentru el

Manchester City si Liverpool au batut palma pentru transferul lui Raheem Sterling, care devine cel mai scump jucator englez din toate timpurile! 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Iulie 2015, 13:35
Data actualizarii: Luni 13 Iulie 2015, 13:51

City plateste 68,8 milioane de euro pentru mijlocasul in varsta de 20 de ani! Sterling are deja 129 de meciuri la Liverpool si 23 de goluri, fiind unul dintre cei mai promitatori tineri jucatori din lume. El a fost adus de Liverpool de la QPR, care primeste 14 milioane de euro din acest transfer. 

Andy Carroll era cel mai scump jucator englez din istorie, cu 35 de milioane de lire in momentul transferului de la Newcastle la Liverpool in 2011.

Sterling n-a plecat cu Liverpool in cantonamentul de vara si asteapta vizita medicala la Manchester City. Jucatorul de origine jamaicana e deja om de baza si in nationala Angliei. 

Este pentru a doua vara la rand cand Liverpool vinde cel mai scump jucator din lume. Anul trecut, Suarez ajungea la Barcelona pentru 80 de milioane de euro. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies