"Eva mi-a distrus viata!" Dezvaluiri incredibile facute de barbatul secret din viata medicului lui Chelsea

"Eva mi-a distrus viata!" Dezvaluiri incredibile facute de barbatul secret din viata medicului lui Chelsea

"Putini o cunosc pe Eva asa cum o stiu eu", spune despre doctorul lui Chelsea barbatul care a fost intr-o relatie cu ea timp de 15 luni.

Eva Carneiro a revenit in atentia lumii fotbalului dupa ce s-a certat cu Mourinho la finalul meciului cu Swansea de campionat.

Aparata de presa britanica, acum despre medicul lui Chelsea incep sa apara si declaratii care o pun intr-o lumina cu totul surprinzatoare si noua.

Rupert Patterson-Ward, un fost iubit al Evei, a povestit despre viata ei amoroasa si motivul pentru care aceasta a renuntat la visul de a avea o familie.

"M-a dus in dormitorul ei si mi-a zis: "trebuie sa te tratez". A rupt hainele de pe mine"

"Eva este o femeie sexuala, putini o cunosc pe adevarata Eva. Este neiertatoare si obtine mereu ceea ce isi doreste. Noi voiam sa ne facem o familie, dar s-a descotorosit de mine ca de o guma de mestecat."

"Dupa un meci un jucator a chemat-o in camera lui de hotel. Eva s-a laudat cu treaba asta. Este o femeie latino fierbinte, nebuna dupa sex si se lauda ca este populara printre fotbalisti. Iubeste sa fie in centrul atentiei"

"Am incercat sa rezist, dar nu eram atat de bun pentru ea",
a mai spus Rupert Patterson-Ward, care a dezvaluit ca motivul pentru care relatia dintre ei nu a mers a fost salariul prea mic pentru pretentiile Evei, de doar 30.000 de lire pe an, potrivit Daily Star.

VIDEO PROTVPLUS.RO

INSP: Primele două cazuri de infectare cu tulpina braziliană de Covid-19 confirmate în România
BRAT

Modifică setările cookies