Anglia

"Eu traiesc intr-o altfel de lume. Nu am putere. Sunt un om singur in lumea asta." Dezvaluiri spectaculoase facute de Mourinho

A fost unul dintre cei mai criticati oameni din fotbal in aceasta toamna, are un inceput de sezon dezastruos si pare sa fie scapat lucrurile de sub control la Chelsea.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Octombrie 2015, 18:45
Data actualizarii: Marti 20 Octombrie 2015, 18:47

Jose Mourinho le raspunde celor care ii contesta calitatile de antrenor dupa startul prost de sezon al lui Chelsea. Intr-un interviu acordat in presa din Anglia, Jose Mourinho vorbeste despre principalele sale calitati si de ce, indiferent de rezultatele din acest sezon, va ramane un antrenor de top:

"In momentul asta, singura presiune pe care o simt este cea pe care o pun asupra mea. Stiu cum este lumea si mai ales lumea fotbalului. Toti asteapta momente negative pentru astea vand bine. Dar nu mai simt presiune pe care o aveam inainte, pentru ca acum am istorie, o istorie mare. Nu accept ca cineva sa se indoieasca de calitatile mele doar pentru ca am niste rezultate slabe."

"In fotbal exista cultura vulturilor. Cand simt ca ceva este pe cale sa se intample, incep sa roiasca. Asta este ceva ce nu am facut niciodata. In 2007, cand am ramas pentru sase, sapte luni fara job, nu m-am dus la meciuri de fotbal, nu am comentat despre fotbal, nu m-am dus pe stadioane unde erau rezultate slabe, am fost tacut, asteptam."

"Patronii, conducerea, ei au puterea. Managerii trebuie doar sa fie complet increzatori in calitatile lor, sa stie sa gestioneze rezultatele negative si sa mearga inainte. Asta este mesajul meu de fiecare data."

"Am si eu dreptul sa am un sezon mai prost din 20. Sunt unii care au un sezon bun din 20 si nici ala nu este complet bun."

"Eu traiesc intr-o altfel de lume. Nu am putere. Sunt un om singur in lumea asta. Nu sunt un politician, nu fac PR, nu ma intereseaza ce cred altii despre mine. Sunt ceea ce sunt.", spune Jose Mourinho intr-un interviu acordat in presa din Anglia, potrivit Daily Mail.

Modifică setările cookies