"Este sfarsitul unei cariere!" Jose Mourinho, atac violent la TV dupa "gestul criminal" facut la meciul lui Chelsea

"Este sfarsitul unei cariere!" Jose Mourinho, atac violent la TV dupa "gestul criminal" facut la meciul lui Chelsea

Jose Mourinho a vorbit in termeni extrem de duri despre eliminarea lui Matic din meciul cu Burnley.

Matic a fost eliminat cu Burnley, dupa ce s-a enervat peste masura la adresa unui adversar, care aproape i-a rupt piciorul pe teren. Barnes de la Burnley a intrat necontrolat, cu talpa pe tibia jucatorului lui Chelsea, care a sarit imediat la adversarul sau, extrem de nervos.

Centralul l-a eliminat pe Matic, iar asta i-a infuriat pe Jose Mourinho. Intr-o aparitie TV astazi in Anglia, portughezul a declarat ca acel fault i-ar fi putut incheia cariera lui Matic.

"Ce s-a intamplat ieri este la fel cu ce s-a intamplat cu Hazard in meciul cu Stoke, doar ca mai rau. Faza de ieri poate fi sfarsitul unei cariere. Este finalul unei cariere. Nu pot gasi alte cuvinte sa descriu asta. Matic este un baiat foarte norocos. Nu pot sa exprim in cuvinte de a facut Barnes. Fotbalul este despre emotii si inteleg ca uneori iti pierzi cumpatul. Matic a avut si motive sa faca ce a facut. Care putea fi consecinta pentru gestul lui Matic? Pentru celalalt jucator, niciuna. El s-a ridicat si a continuat. Dar pentru Matic putea fi ultimul meci din cariera", a declarat Jose Mourinho.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Primele 60.000 de doze de vaccin Johnson&Johnson au ajuns în România
BRAT
Modifică setările cookies