Eriksson isi face super-echipa! Nedved, Figo si Vieira, in Liga a patra! 

Autor: Sport.ro
Duminica 16 August 2009, 17:07
Eriksson isi face super-echipa! Nedved, Figo si Vieira, in Liga a patra! 

Notts County are planuri mari in Anglia. Dupa ce l-au adus pe tehnicianul Sven Goran Eriksson, Nedved, Figo, Vieira si Sol Campbell sunt pe cale sa ajunga pe "Meadow Lane"

Cea mai veche echipa din lume, Notts County, care evolueaza in a patra liga engleza, are planuri mari pentru urmatorii ani. Conform declaratiilor conducerii, obiectivul oficial al clubului este de a ajunge in urmatorii cinci ani in Championship, a doua liga engleza dupa Premier League.

Dupa ce in urma cu o luna a acceptat oferta lui Notts County, Sven Goran Eriksson vrea sa-si foloseasca contactele internationale si sa aduca nume grele ale fotbalului pe "Meadow Lane". Cum noul proprietar al clubului, un consortiu arab, i-a transmis ca banii nu sunt o problema, suedezul a ales deja doua nume mari, ambii jucatori proaspat retrasi din activitate.

Este vorba de cehul Pavel Nedved si portughezul Luis Figo, care si-au pus "ghetele in cui" la finalul sezonului trecut. Presa britanica vorbeste si despre alti doi fotbalisti care sunt in vederile englezilor din liga a patra: Vieira si Sol Campbell au fost deja ofertati pentru a veni la Notts.

In cazul in care aceste transferuri se vor realiza, este greu de crezut ca promovarea in Championship se va face abia in cinci ani.

Terase pline și cozi la intrare, imediat după miezul nopții. Muzica a răsunat din nou în Centrul Vechi din București
BRAT