Taylor Swift Anglia club de traditie Notts County Fotbal extern

Taylor Swift cumpără un club de fotbal de mare tradiție? Anunțul oficial

Taylor Swift a intrat recent în topul miliardarilor lumii, iar mai multe publicații de presă din Anglia au notat faptul că se pregătește să cumpere un club de fotbal de mare tradiție.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Octombrie 2023, 09:59
Data actualizarii: Sambata 28 Octombrie 2023, 10:02

Taylor Swift cumpără un club de fotbal de mare tradiție? Anunțul OFICIAL

Pasionată de sport, artista a fost protagonista mai multor speculații în întreaga lume, iar despre numele ei s-a scris că poate prelua un mare club de fotbal din Anglia, un club cu o istorie bogată, Notts County.

Echipa activează în liga a 4-a din Anglia, League Two așa cum este denumită, unde se află pe locul 2, poziție direct promovabil în liga a 3-a, la două puncte de liderul Stockport. În urma speculațiilor, clubul a emis un comunicat, prin proprietari, în care a anunțat că acest lucru nu se va întâmpla, iar actualii acționari nu sunt dispuși să cedeze pachetul majoritar.

Taylor Swift nu va cumpăra Notts County

Alex și Chris Reedtz, proprietarii formației Notts County, au declarat că nu se pune problem ca Taylor Swift să fie măcar parte din proiect, iar informația a fost dată publicității sub o formă ironică.

”Oricât de rău ne pare să-i dezamăgim pe fanii lui Taylor Swift, va trebui să negăm această posibilitate. Cu siguranță nu există divergențe între noi și Taylor, dar, într-un moment atât de bun pentru noi și pentru club, nu putem renunța la echipă”, se arată, printre altele, în comunicatul emis de Alex și Chris Reedtz pe Twitter.

Înființată în 1862, Notts County are un trofeu în palmares, FA Cup, în 1894. 

Taylor Swift a intrat în topul miliardarilor lumii 

Taylor Swift a ajuns pe lista miliardarilor planetei! Artista, în vârstă de 33 de ani, are acum o avere de peste un miliar de dolari, 1.1 mai exact. Estimarea a fost făcută de publicația Bloomberg, care spune că Swift se numără printre puținii artiști care au reușit să strângă o asemenea sumă doar din muzică și concerte.

Cântăreața se bucură de o popularitate uriașă în toată lumea. Noul ei turneu a avut doar în Statele Unite și Canada încasări de 2.2 miliarde de dolari. Swift a anunțat că își reînregistrează primele șase albume de studio.

Vineri, 27 octombrie, a fost lansată o nouă versiune a unuia dintre ele, care a câștigat zece nominalizări Grammy. Însă, în ciuda informațiilor din presa engleză, ea nu va cumpăra Notts County, după cum au anunțat actualii acționari. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!