Anglia

Ea e AVOCATA "DIAVOLULUI"! I-a pus la ZID pe sefii lui Manchester United. Motivul pentru care a IZBUCNIT sotia portarului Romero 

Portarul Sergio Romero de la Manchester United n-a fost lasat sa plece la o alta echipa, iar sotia sa i-a luat apararea.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 07 Octombrie 2020, 13:07
Data actualizarii: Miercuri 07 Octombrie 2020, 13:12

Ultima zi de transferuri in Premier League n-a adus mutarea dorita de Romero, care a fost dorit insistent de Everton, conducatorii gruparii de pe "Old Trafford" opunandu-se transferului.

Astfel, internationalul argentinian cu aproape 100 de selectii in nationala "pumelor" va ramane rezerva de lux pentru titularul spaniol David De Gea la echipa "diavolilor", lucru care il intristeaza atat pe el cat si pe frumoasa sa sotie Eliana.

  • Ea e AVOCATA DIAVOLULUI ! I-a pus la ZID pe sefii lui Manchester United. Motivul pentru care a IZBUCNIT sotia portarului Romero

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eliana Guercio (@elianaguercio12) on

De altfel, cea mai vehementa reactie de sustinere pentru Romero a venit de la sotia sa, cu o postare pe Instagram care i-a lasat fara cuvinte pe sefii lui United. "Sergi Romero a muncit din greu pentru acest club. Ultimul trofeu pe care l-au castigat a fost cu el in poarta. A ajutat echipa sa prinda 4 finale sau semifinale si apoi a fost lasat pe banca, iar clubul n-a mai castigat nimic. E timpul pentru ei sa-i intoarca serviciul si sa-l lase sa plece", a scris Eliana Guercio, solicitand respect pentru sotul sau.

Eliana si Sergio formeaza un cuplu incepand din anul 2008 si au impreuna 3 copii.

CITESTE SI

Modifică setările cookies