"E o urgenta?" Momentul in care Van Gaal a fost intrerupt la conferinta de un anunt de la statie. Reactia olandezului. VIDEO

Louis Van Gaal a fost intrerupt la conferinta de presa de azi de un anunt urgent la statia stadionului Old Trafford! 

In timp ce vorbea cu presa, Van Gaal a aflat de la statie ca un maseur este chemat de urgenta la vestiarul echipei mari a lui Manchester United.

"E o urgenta?", a intrebat confuz olandezul. "Nu? E o gluma?", a mai spus el, dupa care a fost asigurat de un om din staff ca nu este o gluma, dar ca anuntul nu trebuia sa se auda in sala de conferinte.

Van Gaal tresare de fiecare data cand aude ceva legat de starea fizica a jucatorilor sai. S-a confruntat cu aproape 50 de accidentari in cele cateva luni de cand a preluat sefia clubului.

Astazi a primit si vesti bune. Di Maria, Shaw si Rojo au revenit la antrenamente si pot fi folositi maine cu Aston Villa in campionat.

Van Gaal s-a luat si de Sir Alex Ferguson in timpul conferintei. Olandezul l-a contrazis pe scotian, care spunea ca nu conteaza modul in care United castiga meciuri, atat timp cat le castiga.

"Nu sunt concentrat doar pe rezultate, chiar daca sunt cele mai importante. Cand vorbesc cu Sir Alex ma intreaba ce nu-mi convine, imi spune sa ma linistesc pentru ca am castigat. Dar cand joci bine vei castiga mai mult, iar eu asta vreau sa le arat fanilor, si jucatorii la fel. Garantia succesului vine atunci cand joci bine", a spus Van Gaal. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista măsurilor luate din 15 mai. Evenimentele private, interzise. Piscinele și cluburile, încă închise
BRAT
Modifică setările cookies