E mai bun ca Guardiola! Antrenorul care a facut campioana o echipa INVIZIBILA! Ferguson il creste ca sa-i ia locul la United

Autor: Sport.ro
Sambata 14 Ianuarie 2012, 07:00

	E mai bun ca Guardiola! Antrenorul care a facut campioana o echipa INVIZIBILA! Ferguson il creste ca sa-i ia locul la United

Mourinho trebuie sa mai astepte daca vrea sa ajunga antrenor la Man. United. Ferguson a facut deja planul pentru perioada care va urma retragerii lui de pe banca.

Sir Alex a fost impresionat de progresul pe care l-a facut fostul sau jucator Ole Gunnar Sokskjaer in doar cativa ani de antrenorat. Norvegianul care l-a ajutat sa castige prima Liga a Campionilor in '99 poate fi un antrenor de top, crede Sir Alex.

Solskjaer a luat titlul inca din primul sezon ca antrenor al lui Molde, in Norvegia, si s-ar putea intoarce pe Old Trafford mai repede decat visa.

"Ole era unul dintre jucatorii care isi lua notite dupa fiecare antrenament si dupa fiecare joc! Problema cu fotbalistii de azi e ca ei se fac fotbalisti pentru ca nu au altceva pregatit pentru momentul retragerii din fotbal. Ole a vrut sa ramana in sportul asta, asa ca s-a pregatit din timp pentru acest pas.

Are o tarie de caracter fantastica! Are un stil incredibil, e un gentleman. Daca faci asa ca el si mergi la un club care n-a luat niciodata titlul, iar tu reusesti atat de repede, inseamna ca e cu adevarat un antrenor special!", a spus Ferguson.

Avion TAROM, aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni. Ce se întâmplă cu pasagerii
BRAT