Cristiano Ronaldo Manchester United Anglia

Discurs impresionant al lui Ronaldo pentru colegii de la United: "Jucătorii și staff-ul l-au ascultat în liniște!"

Cristiano Ronaldo a reușit să se impună în vestiarul celor de la Manchester United la puțin timp după revenirea pe Old Trafford.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Septembrie 2021, 14:22
Data actualizarii: Marti 14 Septembrie 2021, 14:26

Starul portughez s-a întors în Premier League după 12 ani și își dorește să obțină rezultate spectaculoase la United. 

Pentru a-și motiva colegii de echipă să muncească și să lupte pentru a fi cei mai buni, Cristiano Ronaldo a ținut un discurs spectaculos în vestiar. 

"Discursul lui Ronaldo a fost foarte puternic și înălțător. Întregul grup de jucători și staff-ul l-au ascultat în liniște", a declarat o sursă pentru SunSport.

"M-am întors la Manchester United pentru două motive. Primul este pentru că iubesc acest club. Al doilea este pentru că îmi place mentalitatea de învingător care este prezentă la acest club. Nu m-am întors să fiu o majoretă. Dacă vreți să reușiți, atunci trebuie să iubiți acest club din tot sufletul vostru.

Trebuie să mâncați, să dormiți și să luptați cu gândul la acest club. Fie că jucați sau nu, trebuie să vă ajutați colegii și să dați mereu 100% pentru club. Sunt aici să câștig. Victoriile ne aduc fericire. Vreau să fiu fericit, voi vreți?", a fost discursul ținut de Ronaldo în vestiar. 

Modifică setările cookies