Dezvaluiri senzationale din Liga MILIARDELOR din Anglia! Fotbalistul de Liga a II-a care a ajuns sa castige mai mult decat Neymar

Dezvaluiri senzationale din Liga MILIARDELOR din Anglia! Fotbalistul de Liga a II-a care a ajuns sa castige mai mult decat Neymar

Neymar nu are cel mai spectaculos salariu din fotbal, dar in clipa in care si Shelvey te depaseste la acest capitol, lucrurile sunt cu adevarat spectaculoase.

Pare ironic, dar Shelvey de la Newcastle a ajuns in acest moment sa castige mai mult decat Neymar, unul dintre cei mai buni jucatori din lume.

Daca Neymar incaseaza 77.000 lire pe saptamana, potrivit dezvaluirilor celor de la Football Leaks, Shelvey a ajuns in prezent sa castige 80.000 lire pe saptamana, la o echipa aproape retrogradata.

Newcastle e intr-o situatie disperata in Premier League, aproape de retrogradare si cu sanse mici de a se mai salva, dar chiar si in aceste conditii isi permite sa plateasca salarii astronomice.

In luna ianuarie a acestui an, Shelvey a semnat un contract pe 5 ani si jumatate cu Newcastle si un salariu de 80.000 lire pe saptamana. Jucatorul a avut grija sa nu aiba in contract o clauza de micsorare a salariului in cazul in care va retrograda, astfel ca ar putea ajunge in Championship cu un salariu de Champions League.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bugetul Bucureștiului, diminuat cu un miliard de lei. Ce modificări s-au făcut
BRAT
Modifică setările cookies