Dezastru pentru Romelu Lukaku! Cifrele teribile ale belgianului, care a stabilit un record nedorit de un atacant

Romelu Lukaku Chelsea Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Februarie 2022, 20:40
Data actualizarii: Sambata 19 Februarie 2022, 21:01

Chelsea s-a impus cu 1-0 în meciul din etapa 26 din Premier League, împotriva celor de la Crystal Palace.

Singurul gol al partidei a fost marcat de Ziyech, cu cinci minute înainte de fluierul final. Meciul a fost marcat de evoluția catastrofală a lui Romelu Lukaku, cel care a fost titular și integralist. 

Belgianul a reușit să stabilească un record nedorit de niciun atacant. Potrivit statisticilor prezentate de Opta, atacantul de 28 de ani nu a oferit decât șapte pase pe parcursul celor 94 de minute de joc, cele mai puține din Premier League de când sunt înregistrate aceste cifre, din sezonul 2003-2004. 

Romelu Lukaku, nefericit la Chelsea?

La sfârșitul anului trecut, starul belgian a mărturisit că nu s-a acomodat la Londra și că este nefericit cu decizia pe care a luat-o. La câteva ore după publicarea declarațiilor care au creat numeroase reacții în fotbalul internațional, Thomas Tuchel a oferit și punctul său de vedere cu privire la afirmațiile lui Lukaku. 

"Nu îmi place ce a spus pentru că aduce zgomot degeaba. Se creează o situație tensionată de care nu avem nevoie, pur și simplu nu ne ajută cu nimic aceste declarații. Pe de altă parte, nu ar trebui să facem un mare caz din ce a spus Lukaku, să nu privim mai departe de ce a zis. E foarte ușor să scoți declarația din context și să vii cu titluri de primă pagină. 

Poate că nu a vrut să spună ce a spus, ci doar să își exprime afecțiunea față de fanii lui Inter. Eu nu îl văd nefericit la antrenamente, dimpotrivă. 

Dacă e ceva, vom discuta în spatele ușilor închise. Dar vă spun, comportamentul pe care Romelu îl are la antrenamente, la Cobham, nu m-a făcut să cred vreo secundă că nu se simte bine aici. 

Vom discuta, însă, dar nu public. Să fiu cinstit, nu e o declarație care să îmi fi plăcut, normal", a declarat Thomas Tuchel potrivit The Guardian.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!