Chelsea Campionatul mondial al cluburilor Supercupa Europei Fotbal extern

Chelsea, bonus de 8,5 milioane după succesele din Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor. Câți bani au primit jucătorii 

Chelsea s-a impus atât în Supercupa Europei, cât și la Campionatul Mondial al Cluburilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Februarie 2022, 00:20
Data actualizarii: Joi 17 Februarie 2022, 00:20

În urma acestor două succese, clubul londonez a încasat aproximativ 8,5 milioane de euro. Potrivit informațiilor publicate de Dailymail, jucătorii antrenați de Thomas Tuchel nu vor primi niciun bonus financiar în urma acestor rezultate. 

Pentru a primi prime, fotbaliștii campioanei Europei trebuie să se impună în Premier League, Champions League, FA Cup sau Cupa Ligii. 

Potrivit aceleiași surse, jucătorii lui Chelsea sunt premiați suplimentar doar atunci când câștigă trofee, singura excepție făcându-se doar dacă ajung în finala Ligii Campionilor, strategia clubului fiind una dintre cele mai stricte din Premier League. 

Se pregătesc întăriri pentru sezonul viitor 

Roman Abramovich e mai mult decât încântat de Thomas Tuchel, iar acum e dispus să îi facă toate poftele antrenorului german care i-a adus trofeul UEFA Champions League. Doi jucători sunt pe lista germanului, anunță Goal.

Primul este Declan Rice, închizătorul lui West Ham. Englezul de 23 de ani este cotat de siteurile de specialitate la 75 de milioane de euro. Un alt fotbalist dorit de Tuchel este Jules Kounde. Fundașul de 23 de ani de la Sevilla este considerat unul dintre cei mai talentați stopperi din Europa, iar de serviciile lui s-au interesat mai multe cluburi importante.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!