Degradarea teribila a unui erou: Gascoigne a fost inculpat! Va fi audiat si risca puscaria! Anuntul politistilor:

Autor: Sport.ro
Duminica 21 Iulie 2013, 21:29

	Degradarea teribila a unui erou: Gascoigne a fost inculpat! Va fi audiat si risca puscaria! Anuntul politistilor:

►Cum joaca Barca fara Tito? Cum arata Neymar langa Messi? Cum se bucura Pep cand ia Valdes gol? BAYERN - BARCELONA, miercuri 19:30 in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Fostul international englez Paul Gascoigne a fost inculpat pentru agresiune si tulburarea ordinii publice in urma unui incident petrecut intr-o gara din nordul Londrei, pe 4 iulie, a anuntat astazi politia londoneza.

Fostul jucator al echipelor Newcastle United si Tottenham Hotspur a fost arestat de politistii chemati in gara Stevenage, din Hertfordshire. El a fost acuzat ca a agresat-o in gara pe fosta sa sotie Sheryl, precum si pe un agent de securitate.

"Dupa o ancheta a BTP, un dosar nou ne-a fost trimis pentru a studia posibilitatea de a inculpa acest barbat de 46 de ani. Dupa ce a examinat dovezile disponibile, Parchetul a autorizat agentii BTP sa-l acuze pe acest barbat de agresiune si tulburarea ordinii publicii in stare de ebrietate. Aceasta inculpare este legata de un incident in gara Stevenage, in seara zilei de joi, 4 iulie", a anuntat Parchetul, intr-un comunicat.

Fostul fotbalist, care a fost internat la inceputul anului intr-o clinica americana pentru alcoolism, a fost eliberat sub catiune si urmeaza sa fie audiat la 5 august.

 

Sindicat: Măsurile anticovid afectează bugetele angajaților ANAF. Ce facilități cer
BRAT

Modifică setările cookies