Louis Van Gaal man united Anglia

Decizie INCREDIBILA a lui Van Gaal la Man United! Jucatorii sunt obligati sa faca asta inainte de fiecare meci

Pentru Van Gaal, disciplina e TOTUL. Nu renunta la principiile sale, indiferent ce vedete de milioane antreneaza.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Septembrie 2014, 13:14
Data actualizarii: Joi 04 Septembrie 2014, 13:15

La United, jucatorii au avut o surpriza inaintea primului meci oficial al sezonului, pe Old Trafford, cu Swansea. Van Gaal le-a cerut fotbalistilor sa predea telefoanele mobile in seara dinaintea partidei! Toata lumea s-a supus!

Nu e singura regula care arata stilul dur al lui Van Gaal. Olandezul a cerut si montarea unui sistem de supraveghere video ultraperformant care sa permita monitorizarea permanenta a jucatorilor in teren (600.000 de euro) si le-a interzis jucatorilor sa nu ia masa alaturi de grup. Orice intarziere, fie ea si de un minut, se pedepseste cu amenda.

"Avem sistemul de video care ne ajuta foarte mult. Mereu aflam daca suntem in pozitia corecta, daca trebuie sa mai facem ceva sau ce mai avem de corectat. Ni se spune unde ar treui sa fim si ce gresim, asta e excelent", a comentat fundasul Jonny Evans pe marginea instalarii sistemului video de monitorizare in teren. Practic, niciun detaliu nu-i scapa lui Van Gaal, omul adus pe Old Trafford sa creeze o noua echipa campioana dupa un sezon teribil.

Regula confiscarii telefoanelor mobile a existat si pe vremea lui Ferguson, care se temea sa nu existe scurgeri de informatii catre presa.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!