Debut PERFECT pentru Liverpool in Premier League! Din 1994 nu a mai avut un asemenea succes! Momentul pe care il vor tine minte pentru TOTDEAUNA:

Autor: Sport.ro
Luni 02 Septembrie 2013, 14:09

	Debut PERFECT pentru Liverpool in Premier League! Din 1994 nu a mai avut un asemenea succes! Momentul pe care il vor tine minte pentru TOTDEAUNA:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Dupa 19 ani, Liverpool se bucura de un start de sezon excelent. Din 1994 incoace, Liverpool nu a mai reusit o serie de trei victorii consecutive in primele trei etape din Premier League.

Echipa lui Brendan Rodgers se lauda cu 3 victorii, toate golurile fiind marcate de Daniel Sturridge si niciun gol primit. Fanii de pe Anfield Road spera sa rupa blestemul care ii bantuie din 2009 incoace.

Chiar daca nu au avut parte de transferuri de renume in ultima perioada si cu Luis Suarez pe banca, "cormoranii" sunt pe primul loc in clasament, fiind singura echipa din Anglia cu maximum de puncte posibile. Managerul Brendan Rodgers ramane totusi calm si anunta ca mai sunt multe lucruri de imbunatatit.

Ultima victorie a celor de la Liverpool a fost cea impotriva marii rivale Manchester United pe Anfield Road, scor 1-0 (Sturridge, min.4).

Toata Romania vede Romania! Nationala U21, din nou spre Euro! Irlanda de Nord - Romania, marti, 19:30, PRO X! MM Stoica si Dumitru Graur comenteaza meciul la Special, pe PRO X!

Întrebarea lui Cristian Leonte care l-a pus în încurcătură pe Klaus Iohannis
BRAT