Anglia

De Gea asculta metale grele, Reus, Gotze si Beckham sunt fani Justin Bieber, iar Ibra da din cap pe Bob Marley! N-o sa ghicesti ce muzica asculta C.Ronaldo

David De Gea e cuplat cu reprezentanta Spaniei la Eurovision, dar portarul lui Manchester United are alte gusturi in materie de muzica. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 14:05
Data actualizarii: Miercuri 21 Ianuarie 2015, 14:08

Cel mai in forma portar din Premier League a postat aseara pe Twitter o poza de la un concert Slipknot la care a asistat. El e fan declarat al trupei americane de metal, care se afla in acest moment in turneu in Marea Britanie.

"Cand pun Slipknot in vestiar toata lumea se plange. Majoritatea jucatorilor asculta hip-hop", povestea portarul pe site-ul oficial al lui Manchester United.

Slipknot e departe de genul muzical cantat de iubita lui De Gea. Frumoasa Edurne va reprezenta Spania la Eurovision in acest an, celebrul concurs european de muzica usoara.

De Gea nu e singurul fotbalist cu gusturi neobisnuite in materie de muzica. Marco Reus si Mario Gotze au recunoscut ca sunt fani Justin Bieber.

Wayne Rooney e fanul galezilor de la Stereophonics si si-a facut chiar si un tatuaj pe brat cu titlul albumului "Just Enough Education To Perform".

Daniel Agger a fost unul dintre cei mai iubiti jucatori de la Liverpool in sezoanele trecute. Danezul asculta tot metal ca De Gea, dar si trupe de rock mai vechi precum Whitesnake.

Zlatan Ibrahimovic a declarat intr-un interviu acordat Daily Mail ca se relaxeaza pe muzica raggae. Bob Marley este favoritul sau.

David Beckham in schimb i-a surprins pe colegi sai atunci cand s-a transferat pe PSG. Chiar Ibrahimovic i-a verificat playlist-ul si a aflat ca jucatorul englez e mare fan Justin Bieber, Jonas Brothers si Selena Gomez. "M-am bucurat ca nu are gusturi bune chiar la toate", a povestit Ibra zambind.

Cristiano Ronaldo e un romantic. Detiantorul Balonului de Aur asculta George Michael si Elton John, patronul echipei Watford din Anglia.

Sursa: Daily Mirror

Modifică setările cookies