Dan Petrescu CFR Cluj Crystal Palace Anglia

Dan Petrescu a dezvăluit de ce a refuzat ”șapte oferte din Championship și una din Premier League”: ”Mi se părea aiurea să mă duc”

Dan Petrescu (55 de ani) își putea împlini visul, acela de a antrena în Anglia, acolo unde și-a petrecut o bună parte din careira de fotbalist.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 10:04
Data actualizarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 10:04

Antrenorul lui CFR Cluj a dezvăluit că a avut șapte oferte din Championship, pe care le-a refuzat. Petrescu a avut și ocazia de a pregăti o echipă din Premier League, pe Crystal Palace, care era ultima clasată atunci când tehnicianul o pregăte pe Dinamo Moscova.

Pentru a nu risca, Petrescu a spus ”pas” ofertelor venite din Anglia, unde a dezvăluit în repetate rânduri că și-ar dori să antreneze.

Dan Petrescu: ”Visul meu e să antrenez în Anglia”

„Ei se gândesc că România, Bulgaria nu sunt campionate tari și se uită la rezultate. Când eram bine la Dinamo Moscova, am avut șansa să merg în Anglia la Crystal Palace, care era în Premier League, dar pe ultimul loc. 

După 11 meciuri aveau patru puncte. Apoi, am avut șapte oferte din Championship, dar mereu în timpul campionatului și erau echipe de pe locurile 13, 14, 15. Mi se părea aiurea să mă duc, să risc. 

Dacă nu reușești din prima, nu mai intri niciodată! Visul meu e să antrenez în Anglia, dar nu mă duc să stau o lună și să plec. Nu vreau să fiu pasager! Aș vrea să iau de la început un proiect și să văd dacă pot să antrenez și acolo”, a spus Dan Petrescu, pentru GSP.

Dan Petrescu a ajuns pentru prima oară în Anglia la Sheffield Wednesday, în 1994, iar după doi ani a urmat transferul carierei la Chelsea, unde a jucat timp de patru sezoane și jumătate.

Bradford și Southampton au fost cluburile din Anglia pentru care a mai jucat Dan Petrescu. Fostul fundaș a revenit în România în 2002 pentru a-și încheia cariera, la FC Național.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!