Cum se apără starul lui Manchester City acuzat de șapte violuri: ”Știu că nu sunt Brad Pitt”

benjamin mendy inchisoare Manchester City nationala frantei viol Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 08 Noiembrie 2022, 08:55
Data actualizarii: Marti 08 Noiembrie 2022, 08:56

Benjamin Mendy, campion mondial cu naționala Franței în 2018, a fost suspendat timp de un an de clubul din Premier League.

Pentru prima dată de la începutul procesului său, fotbalistul Benjamin Mendy a fost chemat la bară pentru a vorbi şi a se apăra de acuzaţiile de viol împotriva lui.

El a vorbit în special despre momentul în care a ajuns la Manchester City: „Am început să primesc o mulţime de mesaje pe Instagram. Am primit de zece ori mai mult decât înainte.

Benjamin Mendy: ”Știu că femeile nu au venit la mine pentru cum arăt”

Ştiu că nu sunt Brad Pitt şi ştiu că femeile nu au venit la mine pentru cum arăt. Modul în care le-am vorbit femeilor a fost direct. La fel, când o femeie mi-a spus nu, m-am oprit”.

Fundaşul francez în vârstă de 28 de ani, suspendat timp de un an de Manchester City, este judecat de la începutul lunii august la Chester, în nordul Angliei, şi este acuzat de şapte violuri, o tentativă de viol şi o agresiune sexuală împotriva a şapte femei

Fotbalistul lui Manchester City a stat în închisoare patru luni

Louis Saha Matturie, care nu are nicio legătură cu fostul fotbalist Louis Saha, rămâne acuzat de şase violuri şi trei agresiuni sexuale. Cei doi bărbaţi neagă toate acuzaţiile.

Câştigător al Cupei Mondiale 2018 cu echipa Franţei, Benjamin Mendy a petrecut mai bine de patru luni, din august 2021 până în ianuarie 2022, în arest preventiv. 

Eliberat la începutul lunii ianuarie, el a fost plasat sub supraveghere judiciară.

News.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!