Cu Balotelli la psiholog! Apelul starului de la Manchester City: "Am nevoie de ajutor!" Cum poate fi salvat un talent urias:

Autor: Sport.ro
Duminica 15 Aprilie 2012, 10:47

	Cu Balotelli la psiholog! Apelul starului de la Manchester City: "Am nevoie de ajutor!" Cum poate fi salvat un talent urias:

Amenintat ca va fi dat afara de Manchester City dupa ce a fost eliminat cu Arsenal si a primit 3 etape, Balotelli promite ca se va schimba!

Englezii de la The Sun dezvaluie ca Mario Balotelli e gata sa mearga la psiholog pentru a-si salva cariera! Fortat sa-si ceara scuze dupa eliminarea cu Arsenal de saptamana trecuta, Balotelli a fost amenintat ca va fi vandut la vara.

Balotelli e hotarat sa se schimbe si le-a spus prietenilor ca e pregatit sa mearga la psiholog. "Mario nu vrea sa plece de la City dar accepta ca are nevoie de ajutor. A recunoscut si el ca a scapat de sub control.
E chiar pregatit sa primeasca ajutor de la un profesionist pentru a-si rezolva problemele. Are un talent enorm dar e in mare pericol sa-si distruga cariera.
E ingrijorat cu adevarat si realizeaza ca trebuie sa isi rezolve problemele sau risca sa fie dat afara" dezvaluie in The Sun un apropiat al jucatorului de la Manchester City.

Coronavirus România, LIVE UPDATE 7 iunie. Bilanțul orei 13.00: 189 de cazuri noi de îmbolnăvire
BRAT