City renunta la capitanul sau dupa venirea lui Pep: vandut de Barca in mandatul lui Guardiola, Yaya Toure nu e dorit de acesta nici la Manchester

City renunta la capitanul sau dupa venirea lui Pep: vandut de Barca in mandatul lui Guardiola, Yaya Toure nu e dorit de acesta nici la Manchester

Yaya Toure va pleca de la City in vara, dat fiind ca Pep Guardiola nu isi doreste sa colaboreze cu el nici in Premier League.

Mijlocasul ivorian Yaya Toure va parasi clubul Manchester City la finalul acestui sezon, din cauza ca nu a primit un nou contract, a anuntat agentul sau Dimitri Seluk, conform Reuters. 

Toure, 32 ani, ales cel mai bun fotbalist al Africii intre 2011 si 2014, a ajuns la Man City in iulie 2010 dupa un transfer de 24 milioane lire sterline de la FC Barcelona, antrenata atunci de Pep Guardiola. 

Guardiola va fi din vara noul antrenor al lui City, iar clubul englez a decis sa nu-i acorde o prelungire de contract lui Toure. 

"Am asteptat prea mult. Man City ne-a promis un acord, dar nu s-a materializat nimic, asa ca Yaya va pleca in iunie. El este dezamagit, bineonteles, dar este un profesionist si cat timp are contract va da ce are mai bun pentru City. Am primit mai multe oferte si le evaluam. Inter? Toata lumea stie despre relatia dintre Yaya si Mancini, dar nu am luat nicio decizie. Inter este un club fantastic si normal ca doresc un jucator de acest nivel", a declarat impresarul Dimitri Seluk. 

Toure a castigat cu City titlul in 2012 si 2014, Cupa Angliei in 2011 si Cupa Ligii engleze in 2014 si 2016. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, bilanț 13 mai. 953 de noi cazuri de infectare în ultimele 24 de ore
BRAT
Modifică setările cookies