Anglia

Chiriches, intre cei 7 MAGNIFICI de 100 de milioane ai lui Tottenham: "Romanul a intrat rapid in dizgratie" 

Chiriches face parte din "cei 7 magnifici", jucatori care au fost adusi la Tottenham pe banii obtinuti de pe urma vanzarii lui Bale la Real Madrid. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 August 2016, 18:59
Data actualizarii: Marti 30 August 2016, 19:00

Din cele 7 transferuri de 110 milioane de euro, doar doi jucatori au confirmat si au ramas in continuare pe White Hart Lane. Eric Lamela si Christian Eriksen, vedetele principale ale londonezilor, alaturi de Harry Kane.

Chiriches a ajuns in acelasi timp cu ei si cu Paulinho, Soldado, Chadli si Capoue. Fundasul roman a fost adus de la Steaua pe 9,5 milioane de euro si vandut apoi la Napoli pe 6 milioane.

"Chiriches a primit initial recenzii excelente pentru performantele sale din apararea lui Tottenham, dar acestea au fost sterse destul de rapid. A picat in dizgratie subit, de la titlul de omul meciului dupa victoria cu 2-1 de pe Old Trafford pe 1 ianuarie 2014, la statutul de rezerva in mai putin de 6 luni. S-a chinuit cu o accidentare la spate, iar apoi cu o pierdere de forma si a incheiat cu o eliminare la ultimul meci, infrangerea cu 3-0 de la Stoke. Verdict: transfer ratat", scrie Daily Mail. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies