fc barcelona chelsea londra Jules Kounde Anglia

Chelsea se „răzbună” pe Barcelona după ce catalanii l-au „furat” pe Jules Kounde! Ce fac englezii 

Chelsea Londra și FC Barcelona s-au „luptat” pentru semnătura lui Jules Kounde (23 ani), iar catalanii ar fi avut câștig de cauză. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 12:02
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2022, 12:05

Deși oferta londonezilor era superioară celei de la FC Barcelona, iar Sevilla ajunsese deja la un acord pentru transferul fundașului francez în Anglia, se pare că gruparea blaugrana a reușit să deturneze totul. Presa internațională informează că Jules Kounde a ajuns la un acord cu echipa lui Xavi Hernandez, urmând ca transferul să fie anunțat oficial zilele viitoare. 

Kounde ar fi al doilea transfer pe care FC Barcelona îl „fură” echipei lui Thomas Tuchel, după brazilianul Raphinha. Astfel, londonezii sunt gata să se „răzbune” pe catalani, asta și după ce vicecampioana Spaniei l-a transferat gratis pe Andreas Christensen.

Chelsea blochează transferurile lui Cesar Azpilicueta și Marcos Alonso

Pe lângă transferul lui Jules Kounde, Barcelona dorește să îi mai transfere și pe Marcos Alonso și Cesar Azpilicueta, fotbaliști doriți de Xavi în echipa sa. Cu toate astea, înfuriați de modul în care spaniolii l-au „furat” pe francez de sub nasul lor, englezii au decis să blocheze ieșirile lui Alonso și Azpilicueta. 

Conform cotidianului iberic AS, oficialii lui Chelsea vor căuta să îi încurce pe catalani, în ciuda faptului că ambii jucători rămân liberi de contract în vara anului următor. Gruparea engleză ar fi gata să riște să îi piardă gratis pe cei doi în anul următor, decât să „piardă” alți jucători în favoarea Barcelonei.  

Jules Kounde are 23 de ani, evoluează pe postul de fundaș central și este cotat de site-ul de specialitate Transfermarkt la 60 de milioane de euro.

Francezul are 11 meciuri în echipa națională și joacă din 2019 la Sevilla, după ce a fost cumpărat de la Bordeaux, pentru 25 de milioane de euro. În ultimul sezon, stoperul de 1.78m a evoluat în 44 de meciuri pentru andaluzi și a înscris trei goluri.

Astfel, Kounde va fi al cincilea transfer al Barcelonei realizat în această vară, iar suma totală cheltuită în actuala fereastră de mercato ajunge la peste 150 de milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!