Chelsea îl vrea neapărat! Jucătorul care este aproape de a semna cu londonezii

Chelsea Fabrizio Romano Graham Potter Premier League Thiago silva Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2023, 18:11
Data actualizarii: Luni 06 Februarie 2023, 18:10

Locul nouă în Premier League, echipa lui Graham Potter a avut o fereastră impresionantă de transferuri în perioada de iarnă.

Chelsea a înregistrat 30 de puncte în 21 de meciuri disputate în eșalonul de top al Angliei. În acest sens, londonezii au obținut opt victorii, șase rezultate de egalitate și șapte înfrângeri.

Chelsea îl vrea neapărat! Jucătorul care este aproape de a semna cu londonezii

Potrivit informațiilor oferite de jurnalistul sportiv, expert în transferuri, Fabrizio Romano, conducerea de pe Stamford Bridge vrea să-i prelungească înțelegerea lui Thiago Silva

Stoperul brazilian este cotat la 2.5 milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, și se află la Chelsea de la sfârșitul verii lui 2020. De atunci, fotbalistul a bifat 106 apariții în echipamentul „albaștrilor”.

„Considerat un jucător de top și un lider în vestiar, Chelsea speră să completeze acordul cât mai repede”, a scris italianul Fabrizio Romano pe rețelele social media.

Cifrele lui Thiago Silva

Fundașul central a evoluat de-a lungul carierei sale la Fluminese, RS Futebol, Juventude, FC Porto, Dinamo Moscova, Fluminese, AC Milan, Paris Saint-Germain, iar acum este legitimat la Chelsea.

La gruparea pariziană, Thiago Silva a făcut show în defensivă și a strâns 315 meciuri în picioare, a reușit să marcheze 17 goluri și să paseze decisiv în șapte situații. A plecat de la PSG în postura de căpitan și a lăsat în spate o aventură fantastică la echipa din Ligue 1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!