Anglia

Chelsea a gasit inlocuitorul lui Didier Drogba! Pot da lovitura cu un atacant de 100 de milioane de euro! "Vrea la Chelsea"

Chelsea a devenit un club mult mai atractiv dupa ce a castigat Liga Campionilor - in afara de Eden Hazard, un alt nume important ii ia in considerare acum.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Mai 2012, 20:02
Data actualizarii: Miercuri 23 Mai 2012, 20:05

Ramasi cu un mare gol in atac dupa plecarea lui Didier Drogba, cei de la Chelsea pot da lovitura! Brazilianul Hulk este atacantul care poate veni din aceasta vara la campioana Europei!

Agentul jucatorului, prezent la finala de sambata trecuta, a dezvaluit ca Hulk este constient de interesul din partea lui Chelsea si si-ar dori sa mearga la echipa lui Abramovici!

"Suntem deschisi oricand la discutii cu cei de la Chelsea" spune Teodoro Fonseca, agentul lui Hulk. "Exista interes dar in acest moment nu este nimic concret. Ii place mult Premier League si Chelsea ar fi un club bun pentru Hulk" a mai spus Fonseca.

Problema celor de la Chelsea este ca Hulk are o clauza de reziliere de 100 de milioane de euro si seful celor de la Porto a spus in multe randuri ca nu va renunta la atacant pentru o suma mai mica. Totusi, dorinta lui Hulk arata ca Chelsea a castigat enorm dupa victoria de sambata contra lui Bayern Munchen. Un exemplu este si Eden Hazard, cel care era disputat de Man United si Man City iar acum poate fi "furat" de catre Chelsea.


Modifică setările cookies