Cel mai tare vis al lui Ferguson inainte de retragere: il ia pe Zidane la United!

Autor: Sport.ro
Marti 12 Aprilie 2011, 18:10

	Cel mai tare vis al lui Ferguson inainte de retragere: il ia pe Zidane la United!

Real a dat lovituri succesive la Manchester in ultimii 10 ani: Beckham, Heinze si Cristiano Ronaldo au ajuns pe Bernabeu. Ferguson nu lasa lucrurile asa! I-a facut o superoferta unuia dintre simbolurile Madridului!

Sir Alex intentioneaza sa-l aduca pe Old Trafford pe fiul cel mare al lui Zinedine Zidane, Enzo. Vazut la doar 16 ani drept unul dintre viitoarele staruri din fotbalul european, Zidane Jr. are de unde alege. In afara de United, il mai vor Juventus si Standard Liege.

Gazzetta dello Sport scrie ca Zizou si-a sfatuit fiul sa mearga la Standard pentru a avea sansa de a debuta la nivel inalt inca din perioada junioratului, dar situatia s-ar putea schimba dupa discutia pe care a avut-o cu Ferguson.

Zidane crede ca fiul sau ar progresa mult mai rapid in cadrul centrului coordonat chiar de managerul lui United si este tentat sa-l indrume pe Enzo spre Premier League.

Consilier la Real dupa retragere, Zidane si-a dat torusi acordul ca Enzo sa paraseasca Madridul, Crede ca procesul prin care tinerii reusesc sa progreseze pana la nivelul primei echipe este greoi si i-a sugerat lui Enzo sa aleaga o alta echipa.

Cinci zile de haos în SUA. Un polițist și doi civili au murit în conflictele violente
BRAT