Vlad Chiriches Anglia

Cel mai bine platit "profesor suplinitor" din lume! COSMARUL lui Chiriches se poate incheia in vara, Sherwood e sigur ca pleaca

Vezi ce spune antrenorul lui Tottenham despre viitorul sau la club.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 09 Mai 2014, 18:11
Data actualizarii: Vineri 09 Mai 2014, 18:18

Tim Sherwood a semnat un contract pe 18 luni in momentul in care i-a luat locul lui Villas-Boas pe banca lui Tottenham, insa nimic nu avea sa il pregateasca pentru ce a urmat.

Antrenorul englez a aflat din presa ca va fi demis in vara de la echipa, brazilianul Sandro fiind cel care a scapat "porumbelul" in presa din Brazilia. "Daca am nevoie de o informatie, cel mai bine ii intreb pe jucatori", a spus Sherwood astazi, in cadrul unei conferinte de presa.

Acesta a continuat pe aceeasi linie: "Nu sunt sigur ca presedintele a vorbit cu Sandro dar este clar ca e o stire care umbla in jurul echipei si tind sa cred ca e mai mult decat un zvon. Am mai multi jucatori care au venit si mi-au spus ca stiu de la agentii lor ca nu voi mai fi la echipa si sezonul viitor", a spus Sherwood.

Acesta mai are un an de contract cu Tottenham si se plange de faptul ca nu are parte de respect din partea clubului: "Cand este un profesor suplinitor si vii intr-o scoala noua, nu ai parte de respectul de care se bucura un profesoradevarat", a spus acesta.

Vestea plecarii lui Sherwood este una buna penrtu Chiriches. Acesta l-a trecut rezerva pe fundasul roman de cand a preluat echipa, folosindu-l destul de rar, mai ales ca fundasul roman a fost si accidentat.

Modifică setările cookies