Liga 1

"Il luati pe Stanciu la nationala?" Ce raspuns a dat Iordanescu despre stelistul care a ajuns la 4 goluri in ultimele 6 meciuri

Selectionerul a laudat campioana.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Septembrie 2015, 09:08
Data actualizarii: Marti 29 Septembrie 2015, 09:12

Selectionerul nationalei a declarat ca Steaua s-a schimbat in bine in ultimele meciuri, atunci cand ros-albastri au reusit 4 victorii in 5 meciuri in Liga I. Cu exceptia partidei de la Timisoara, pierduta cu un super gol incasat pe finalul meciului, Steaua a castigat toate partidele disputate in campionat.

Mai mult, stelistii au incasat gol doar din penalty, cu Craiova si Voluntari, iar cu Chiajna golul a fost incasat dupa ce Nita a aparat penalty-ul, mingea fiind introdusa in poarta dupa respingere.

”Cred ca pe undeva la Steaua se vede o schimbare. Nu as putea sa precizez de unde pleaca, de la venirea lui Dumitriu, de la plecarea celuilalt antrenor, dar se vede totusi o schimbare si prin preocuparea pentru joc si participarea jucatorilor. Asta nu inseamna ca avem garantia ca jucatorii Stelei sunt in cea mai buna conditie.”, a spus Iordanescu.

Iordanescu a comentat si situatia lui Nicusor Stanciu: ”Este in atentia noastra, dar, inca o data, trebuie sa analizati tot contextul, trebuie sa analizati si ceilalti jucatori care ar putea fi, sa zic asa, selectionati si care sunt in competitie cu Nicusor Stanciu.”

Nicusor Stanciu a marcat in 4 din ultimele 6 meciuri ale Stelei, cu Craiova, Viitorul, Chiajna si Voluntari, primele doua goluri aducand 6 puncte Stelei!

CITESTE SI

Modifică setările cookies