Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo JR Manchester United Anglia

Ce a făcut Cristiano Ronaldo după ce s-a transferat la Manchester United. Decizia are legătură cu băiatul cel mare 

Cristiano Ronaldo Jr își dorește să calce pe urmele tatălui său și să ajungă fotbalist. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Septembrie 2021, 08:57
Data actualizarii: Marti 14 Septembrie 2021, 12:49

Băiatul s-a alăturat academiei de copii de la Manchester United, după ce tatăl său a revenit pe Old Trafford după o pauză de 12 ani. 

În presa din Marea Britanie au apărut imagini cu Cristiano Jr, alături de fiul lui Nemanja Matic, în timp ce se îndreptau spre antrenament. 

Înainte, băiatul s-a antrenat la Juventus, iar la debut a marcat patru goluri. "Sper ca Cris, fiul meu, să fie ca tatăl său. A spus că va fi mai bun decât mine, dar cred că este dificil", a declarat starul portughez pentru DAZN. 

Revenire spectaculoasă pe Old Trafford 
 

Superstarul portughez și-a marcat revenirea cu o „dublă” înscrisă în poarta lui Newcastle, chiar pe Old Trafford, în fața suporterilor care i-au cântat numele pe tot parcursul meciului, încheiat 4-1. 

La 36 de ani, Ronaldo se află într-o formă fizică de invidiat, iar mulți dintre coechpierii săi îl admiră pentru ambiția de care dă dovadă, dar și pentru strictețea cu care se antrenează. Este deja bine cunoscut faptul că pentru a se menține într-o formă de invidiat, Ronaldo are și o dietă strictă.

„Vineri, când am terminat de mâncat, erau diferite deserturi în meniu, tartă cu mere, brownies cu cremă. Însă nimeni nu îndrăznea să meargă să mănânce. Un coleg m-a întrebat: 'Ce are Cristiano pe farfurie?' Era cea mai sănătoasă farfurie pe care ți-o puteai imagina. Avea diferite farfurii și pe una dintre ele avea quinoa, avocado și câteva ouă fierte. E normal să fie în această formă incredibilă”, a declarat Lee Grant conform Mundo Deportivo. 

Modifică setările cookies