Caderea "Imparatului" Mourinho! Alianta nevestelor de pe Stamford Bridge: sotia lui Abramovici porneste razboiul impotriva portughezului

Autor: Sport.ro
Marti 15 Septembrie 2015, 10:49

	Caderea "Imparatului" Mourinho! Alianta nevestelor de pe Stamford Bridge: sotia lui Abramovici porneste razboiul impotriva portughezului

Conflictul dintre Mourinho si Eva Caneiro poate avea efecte devastatoare asupra portughezului. Nici rezultatele nu il mai ajuta - Mourinho traieste cel mai slab inceput de sezon din toata cariera.

Mourinho i-a interzis medicului Eva Caneiro sa mai stea pe banca, iar conflictul nu si-a gasit rezolvarea nici acum, la trei saptamani de la izbucnire. Cazul a ajuns si la FIFA, dar repercursiunile grave pot veni chiar din cea mai importanta loja de pe Stamford Bridge.

DailyMail scrie ca Daria Zhukova, sotia lui Roman Abramovici, este foarte suparata pe comportamentul pe care Mourinho l-a avut in relatia cu Eva Caneiro. In tabara Dariei este si Marina Granovskaia, o persoana cheie in conducerea clubului, dar si sotiile jucatorilor de la Chelsea.

O persoana apropiata clubului Chelsea a povestit in DailyMail: "Abramovici este scandalizat de conflictul dintre Mourinho si Eva Caneiro, dar sotia lui este si mai suparata. Patronul n-a fost prin jur, dar oriunde ar fi, chiar si pe un yacht in Mediterana, se uita la meciuri, stie tot ce se intampla. Sunt sigur ca i-a transmis directolului Bruce Buck sa rezolve situatia inainte ca numele clubului sa se afunde si mai mult in acest scandal."

Un imperiu care parea de neclintit este acum zguduit serios de la temelii, iar "Imparatul" Mourinho nu este ajutat nici de rezultate.

Cu doar 4 puncte dupa primele cinci etape, Jose Mourinho bifeaza cel mai slab start de sezon din intreaga cariera. Chelsea e pe 17, la un singur loc distanta de zona retrogradarii.

Petrolierul atacat este operat de o companie deținută de un magnat israelian, al cărui tată s-a născut în Galați
BRAT
Modifică setările cookies