Liga Campionilor

Lucescu e gata de o noua provocare URIASA la Madrid! Ce a spus inaintea meciului cu Real

La 70 de ani, Mircea Lucescu n-are niciun gand legat de retragere. E gata sa faca un nou sezon de senzatie cu Sahtior in Champions League.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Septembrie 2015, 10:35
Data actualizarii: Marti 15 Septembrie 2015, 10:35

Sahtior are probleme in Ucraina, dar Lucescu nu vrea sa accepte scuze. Vrea sa-i surprinda din nou pe bogati si sa scape in primavara dintr-o grupa cu Real Madrid, PSG si Malmo.

"Ne putem masura de la egal la egal cu marile forte ale Europei. Mai ales daca tinem cont de situatia complicata in care noi jucam in campionatul Ucrainei... E foarte bine pentru noi ca am ajuns in grupe trecand prin calificari, nu direct, cum se intamplase pana acum.

Nici Dinamo Kiev, nici Metalist, nici Dnepr nu reusisera sa ajunga in grupe jucand in tururi preliminare. Am avut emotii, dar sa nu uitam ca emotiile ni le-am creat singuri, in meciul cu Rapid Viena. Cele doua mari ocazii ale lor din ultimele minute au venit pe grave erori de-ale noastre. Vedem ce facem in grupe. Avem satisfactia ca vom aduce in Ucraina alte doua mari forte ale Europei", a spus Lucescu in Gazeta Sporturilor.

CITESTE SI

Modifică setările cookies