Anglia

Brendan Rogers si-a gasit de lucru. Dat afara de la Liverpool, antrenorul a semnat un nou contract, insa nu va mai pregati nicio echipa in acest sezon

Demis in urma cu doua saptamani de Liverpool, dupa 3 ani de mandat, Brendan Rodgers nu va sta mult pe bara. Antrenorul nordirlandez, dorit de Aston Villa, a semnat cu o...televiziune.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Octombrie 2015, 18:37
Data actualizarii: Joi 15 Octombrie 2015, 18:59

Brendan Rodgers s-a despartit de Liverpool dupa trei ani fara trofeu, insa trei ani in care a reusit sa reinvie speranta fanilor si sa-i faca sa spere din nou la titlul din Premier League.

Demis in urma cu doua saptamani, dupa egalul cu Everton, scor 1-1, tehnicianul nord-irlandez nu va sta mult timp pe bara.

Rodgers a semnat astazi un contract de colaborare cu unul dintre cele mai importante canale de sport din Europa. Tehnicianul va fi analist al beIN Sports, post care se afla in proprietatea lui Nasser Al Khelaifi, patronul lui PSG si al grupului Al Jazeera.

"Transferul" lui Brendan Rodgers a fost confirmat si de Richard Keys, una dintre cele mai importante figuri de la beIN Sports.

Brendan Rodgers a fost legat in ultima saptamana de o mutare la Aston Villa, formatie aflata in zona rosie a Premier League, care ar putea renunta la Tim Sherwood.

Modifică setările cookies