Anglia

BOMBA pe piata transferurilor! Mourinho vrea un jucator de 70 de milioane de euro. Tinta surpriza a lui Chelsea

Mourinho reinventeaza Chelsea din ianuarie! Startul slab de sezon l-a pus pe ganduri. Managerul portughez are de gand sa transfere jucatori care sa-i dea o noua dimensiune echipei sale.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Octombrie 2015, 11:21
Data actualizarii: Duminica 18 Octombrie 2015, 11:22

The Sun scrie ca Chelsea il urmareste atent pe jucatorul Valenciei, Paco Alcacer. Desi costa 70 de milioane de euro, Alcacer e considerat perfect pentru ceea ce Mourinho vrea la Chelsea incepand din 2016. Scouterii campioanei Angliei l-au urmarit pe Alcacer la mai multe partide, inclusiv la 3-0 cu Malaga, in ultima etapa din Primera Division.

Alcacer, 22 de ani, are 6 goluri marcate in primele 10 convocari la echipa nationala.  Sezonul trecut, are 11 goluri si 24 de ocazii create in 32 de partide disputate in Primera Division.

The Sun noteaza ca Alcacer are o clauza de reziliere in valoare de 80 de milioane de euro. Chelsea vrea sa se foloseasca de influenta lui Jorge Mendes in cadrul clubului pentru a cobori pretul cu cel putin 10 milioane, iar sursa citata scrie ca suma e considerata acceptabila de Valencia.

Modifică setările cookies