Anglia

BOMBA a explodat in Premier League! Cel mai promitator pusti din Anglia a anuntat ca PLEACA! Cine ia PERLA de 50 de milioane

Raheem Sterling l-a anuntat pe Brendan Rodgers ca vrea sa plece de la Liverpool. Tanarul jucator de 20 de ani vrea sa joace in Champions League in sezonul urmator. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Mai 2015, 11:15
Data actualizarii: Marti 19 Mai 2015, 11:16

Presa din Anglia anunta azi ca Liverpool e aproape sa-si piarda cea mai de pret comoara din acest moment. Raheem Sterling a fost promovat in urma cu doua sezoane de Brendan Rodgers, insa acum tanarul jucator englez nascut in Jamaica nu mai este dispus sa astepte o revenire in top a lui Liverpool, aflata pe locul 5 in Premier League.

Sterling a refuzat deja prelungirea contractului, desi Liverpool i-a propus 100.000 de lire pe saptamana, adica peste 7 milioane de euro pe an fara bonusuri!

Jucatorul a acceptat o ultima runda de discutii cu conducerea clubului, insa sunt sanse mici sa mai fie convins sa ramana. Sterling nu crede ca Liverpool poate sa atace castigarea unui trofeu in sezonul urmator, au aflat BBC si Sky Sports din Anglia.

Daily Mail scrie ca echipele din top 4 sunt gata sa-l ia cu orice pret pe Sterling de la Liverpool. Chelsea, Manchester City, Arsenal si Manchester United au fost chinuite serios de Sterling in ultimii ani, acum pot sa-l ia de pe Anfield.

Real Madrid, Bayern Munich si Juventus il monitorizeaza atent si ele pe tanarul jucator cotat la 30 de milioane de euro in acest moment. 

Presa engleza scrie ca Liverpool nu va renunta la Sterling in aceasta vara pentru mai putin de 50 de milioane insa. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies