Balotelli a facut POZE cu fanii lui United, apoi le-a aratat semne obscene! Cum a continuat italianul derby-ul cu marea rivala

Balotelli a facut POZE cu fanii lui United, apoi le-a aratat semne obscene! Cum a continuat italianul derby-ul cu marea rivala

Balotelli a intrat in minutul 66 al partidei cu Manchester United de pe Anfield, dar nu a avut nicio reusita. Italianul s-a remarcat doar printr-un conflict cu Smalling, care era sa-i aduca eliminarea. 

Fanii lui Liverpool sperau ca Balotelli sa inscrie din nou in poarta lui Manchester United, dupa dubla din 2011 din perioada in care juca la Manchester City.

Balotelli n-a reusit insa sa aduca nimic nou in jocul lui Liverpool, iar gazdele au pierdut cu 1-2 in fata marii rivale.

Mario Balotelli a fost protagonistul unui incident bizar, cand a fost bruscat de Chris Smalling in marginea terenului, iar apoi a fost tinut de fanii lui Liverpool ca sa nu sara la bataie. Balotelli avea deja cartonas galben, iar Liverpool juca deja in 10 oameni dupa eliminarea socanta a lui Gerrard.

Razboiul lui Balotelli cu United a continuat si la finalul partidei. Italianul a trecut pe langa galeria rivala si s-a oprit sa faca poze. "City reject" i-au strigat fanii lui United, iar italianul le-a transmis degetul mijlociu. 

FOTO: Balotelli, tinut de fani ca sa nu sara la bataie cu adversarul sau. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regele Spaniei, în carantină, după ce a intrat în contact cu o persoană infectată cu SARS-CoV-2
BRAT

Modifică setările cookies