Arsenal Mykhaylo Mudryk Premier League Sahtior Donetk Anglia

Arsenal își pregătește conturile! „Tunarii”, aproape să pună mâna pe un fotbalist evaluat de propriul club la 100 milioane de euro

Mikel Arteta dorește un jucător de la Șahtior Donețk.

Vali Andronescu
Data publicarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 15:35
Data actualizarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 15:34

Arsenal a pus ochii pe extrema  Mykhaylo Mudryk, potrivit Metro. Aceeași sursă a precizat faptul că Șahtior Donețk, clubul la care ucraineanul este legitimat, a cerut 100 milioane de euro pe el, însă prețul a scăzut la 46 milioane de euro.

Când a auzit de suma exorbitantă cerută pe el, Mudryk a evidențiat faptul că are încredere în conducerea de la Șahtior, însă nu crede că va oferi cineva suma de 100 milioane de euro.

Mudryk: „Nu sunt vreo excepție”

„Am vorbit cu agentul meu și știu că sunt multe echipe interesate de mine încă din vară, dar clubul nu mi-a dat drumul. Am încredere în conducerea de la Șahtior. Tratez campionatul ucrainean cu tot respectul, dar toți fotbaliștii au visul de a juca într-un campionat de top, iar eu nu sunt vreo excepție. 

Cu toate astea, sunt 100% sigur că nimeni nu va cumpăra un jucător din campionatul Ucrainei pentru 100 milioane de euro”, au fost cuvintele lui Mudryk, potrivit Metro.

  • Mudyk are 12 goluri în 44 de apariții pentru Șahtior Donețk
  • Opt selecții are ucraineanul la naționala sa

Arsenal, în această stagiune

„Tunarii” se află pe primul loc în Premier League după 14 meciuri jucate. Arsenal a obținut 37 de puncte, înregistrând 12 victorii, un rezultat de egalitate și o singură înfrângere.

În următoarea partidă de campionat, formația dirijată de Mikel Arteta va primi vizita „ciocănarilor” de la West Ham, în derby-ul Londrei. Meciul a fost programat pe 26 decembrie, de la ora 22:00.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!