Arsenal bernd leno FA Cup Premier League transferuri vara Anglia

Arsenal îi arată ușa din spate portarului său. Ce se va întâmpla cu goalkeeper-ul care a câștigat FA Cup în 2020 cu "tunarii"

Arsenal și Bernd Leno au încheiat socotelile cu privire la plecarea portarului.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 August 2022, 09:33
Data actualizarii: Luni 01 August 2022, 09:31

În această perioadă de mercato, Arsenal i-a adus pe Gabriel Jesus (52.2 milioane de euro), Oleksandr Zinchenko (35 milioane), Fabio Vieira (35 milioane), Matt Turner (6.36 milioane) și Marquinhos (3.5 milioane). 

De asemenea, "tunarii" au scăpat de serviicile fotbaliștilor Matteo Guendouzi, plecat la Marseille pentru 11 milioane și Kostantinos Mavropanos, plecat la Stuttgard pentru 3.2 milioane. 

Se pare că trupa dirijată de Mikel Arteta îl va lăsa să plece și pe Bernd Leno, după cum spune jurnalistul sportiv Fabrizio Romano într-o postare pe rețelele social media, mai ales că titular incontestabil este Aaron Ramsdale, iar nou-venitul Turner va fi rezerva acestuia, .

Unde va ajunge Bernd Leno

Expertul în transferuri a mai anunțat și unde se va duce Leno după despărțirea de Arsenal. Următoarea destinație se pare că va fi tot în Premier League, mai exact Fulham. Londonezii au doar doi goalkeeperi în lot în momentul de față, pe Marek Rodak, cotat la 5 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate, și pe Paulo Gazzaniga, cotat la 2 milioane de euro, conform Transfermarkt.

Bernd Leno, la Arsenal

Leno a făcut senzație în Bundesliga, la Bayer Leverkusen. În vara anului 2018, Arsenal l-a achiziționat pentru 25 milioane de euro, moment în care valoarea sa pe piață era de 20 milioane.

Neamțul a strâns un total de 125 partide în tricoul "tunarilor", evoluând în peste 11,000 de minute. Neamțul a încasat 145 de goluri și a reușit să nu primească gol în 37 de partide.

Singurul cartonaș roșu din cariera sa a fost la Arsenal, în rest, goalkeeper-ul a acumulat trei galbene la londonezi și opt la Leverkusen.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies