Arsenal Mykhaylo Mudryk Premier League Sahtior Donetk Anglia

Arsenal a lansat ofensiva! „Tunarii” au trimis o ofertă colosală pentru un fotbalist ucrainean

Mykhaylo Mudryk evoluează pentru Șahtior Donețk din iarna anului 2021 și mai are contract cu formația ucraineană până la finalul lui decembrie 2026.

Vali Andronescu
Data publicarii: Luni 26 Decembrie 2022, 23:10
Data actualizarii: Luni 26 Decembrie 2022, 23:07

Arsenal caută să-și întărească compartimentul ofensiv, mai ales că Gabriel Jesus s-a accidentat la Campionatul Mondial din Qatar, ediția 2022, câștigat de Argentina.

Arsenal a lansat ofensiva! „Tunarii” au trimis o ofertă colosală pentru un fotbalist ucrainean

Potrivit jurnalistului sportiv, Fabrizio Romano, expert în transferuri, Arsenal a depus o ofertă de 40 milioane de euro + 20 milioane bonusuri spre Șahtior Donețk pentru a-l transfera pe Mudryk la Londra.

Însă, ucrainenii vor mai mulți bani de la Arsenal și vor ceda greu extrema stângă, chiar dacă Mudryk își dorește să semneze cu formația dirijată de Mikel Arteta în acest moment, a mai spus italianul. 

Cifrele lui Mudryk

Ucraineanul este produsul lui Șahtior, a evoluat pentru reprezentativa U17 a clubului, echipa a doua, a fost împrumutat la Arsenal Kiev și Desna, iar din 2021 joacă pentru formația mare.

În aproape două sezoane, Mudryk a bifat 44 de apariții pentru Șahtior, a înscris 12 goluri și a pasat decisiv în 17 situații, în aproape 2.500 de minute în care a îmbrăcat echipamentul clubului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!