OFICIAL Argentinianul care a decis Mondialul, prezentat în Premier League!

Gonzalo Montiel Argentina Nottingham Forest Sevilla Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 August 2023, 23:12
Data actualizarii: Miercuri 23 August 2023, 23:11

Gonzalo Montiel (26 de ani), fundașul dreapta de la Sevilla și naționala Argentinei, are o nouă echipă.

Montiel a fost prezentat oficial la Nottingham Forest. Gruparea din Premier League l-a împrumutat de la Sevilla pentru un an și va avea posibilitatea de a-l transfera definitiv în schimbul sumei de 11 milioane de euro.

Gonzalo Montiel a semnat cu Nottingham Forest

Fundașul sud-american sosește la Nottingham după un sezon de vis alături de Sevilla și naționala Argentinei. Montiel a transformat penalty-ul decisiv atât în finala Europa League (Sevilla - Roma), cât și în ultimul act al Cupei Mondiale (Argentina - Franța).

"Sunt foarte fericit să mă alătur acestei echipe. Urmăresc Premier League de cânt eram copil. Orice jucător își dorește să joace în cel mai tare campionat din lume, Premier League", a fost prima reacție a lui Gonzalo Montiel, după transferul la Nottingham Forest.

În acest sezon, Montiel a jucat câteva minute la Sevilla doar în Supercupa Europei, pierdută de andaluzi la loviturile de departajare.

Pentru fundașul argentinian este doar al treilea club din carieră, după River Plate, clubul din Argentina la care a crescut, și Sevilla, formație care l-a cumpărat în 2021, pentru 11 milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!