Articol bomba in The Times: 150 de mari sportivi au fost dopati! Arsenal si Chelsea sunt implicate intr-un scandal URIAS

Autor: Sport.ro
Duminica 03 Aprilie 2016, 11:47

	Articol bomba in The Times: 150 de mari sportivi au fost dopati! Arsenal si Chelsea sunt implicate intr-un scandal URIAS

Dupa ce Maria Sharapova a fost depistata pozitiv la un test anti-doping, lumea sportului se pregateste de inca un soc urias!

Un medic englez, Mark Bonar, sustine ca a ajutat sportivi uriasi sa-si imbunatateasca rezultatele prin folosirea de substante interzise! Chiar daca nu sunt inca publicate nume, articolul din The Times mentioneaza cluburi uriase din Anglia: Arsenal, Chelsea, Leicester si Birmingham City!

Un purtator de cuvant de-al lui Arsenal a declarat: "Arsenal e dezamagita de publicarea unor acuzatii false, fara niciun fundament. The Times stie ca aceste acuzatii nu au acoperire, dar a preferat sa publice chiar si in aceste conditii. Clubul isi asuma responsabilitatile normale si respecta indicatiile Agentiei Mondiale Anti-Doping!"

Si Chelsea a reactionat printr-un reprezentant media: "Chelsea nu a apelat niciodata la doctorul Bonar si nu are cunostinta ca vreun jucator sa o fi facut. Jucatorii nostri sunt riguros testati de autoritati competente."

 
The doctor who claimed he prescribed performance enhancing dru...

More exclusive #dopingscandal revelations... Read the full story only in The Sunday Times.

Posted by The Times and The Sunday Times on Saturday, April 2, 2016
Ministrul Mediului: S-au cerut mostre ADN pentru identificarea ursului Arthur
BRAT
Modifică setările cookies