OBIECTIV: Liga Campionilor! Ce buget va avea Galca in sezonul urmator la Espanyol! Se bate cu Liverpool si Arsenal pe transferuri

OBIECTIV: Liga Campionilor! Ce buget va avea Galca in sezonul urmator la Espanyol! Se bate cu Liverpool si Arsenal pe transferuri

Costel Galca va ramane la Espanyol si in sezonul urmator, daca va reusi sa termine in primele 10 in clasament. 

Momentan, Galca a reusit sa duca echipa departe de retrogradare, obiectivul imediat al sau din momentul preluarii echipei.

Sefii sunt gata sa il mentina pe banca, ba chiar sa ii asigure un buget important de transferuri pentru sezonul urmator.

Potrivit planetadeporte.es, noua conducere a lui Espanyol va pune la dispozitie 45 de milioane de euro pentru transferuri in aceasta vara. Si pretentiile sunt pe masura. Chinezul Chen, noul patron al echipei, a anuntat ca vrea calificarea in grupele Champions League cu Espanyol in perioada urmatoare. Pentru asta e dispus sa achite sume importante pe aducerea de jucatori. Prima tinta e Andriy Yarmolenko, de la Dinamo Kiev, jucator care e monitorizat de nume grele precum Arsenal sau Liverpool. Galca a vrut si jucatori din Romania, dar nu a avut buget in pauza de iarna. Ivan si Varela sunt preferatii sai. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Circ și scandal în Parlament, la dezbaterile privind bugetul de stat. PSD a împărțit păpuși
BRAT

Modifică setările cookies